Run2Day Apeldoorn sluit

Van Run2day ontvingen we de volgende tekst


Beste klant, relatie, vriend van Run2Day Apeldoorn,

Wij houden ermee op in Apeldoorn, tot 25 november is er een opheffingsuitverkoop met kortingen oplopend tot 70%.

Het verhaal:

Het is al bijna 5 jaar geleden dat wij onze start maakten met Run2Day in Apeldoorn. Een flitsende start, dat kun je wel zeggen. We hebben met veel plezier en inzet ons de afgelopen jaren ingezet om een mooie Run2Day winkel neer te zetten. We hebben veel complimenten gekregen en dat deed ons goed. Helaas leverde de energie die we erin stopten niet het resultaat waar we op hoopten.

Wij, Marijke en Theo van Maanen zijn op een leeftijd (63 en 59) dat je gaat nadenken over hoe je je werkende leven nog wilt voortzetten. We stonden op het punt om Apeldoorn met minstens 5 jaar voort te zetten en dat bleef in ons hoofd rondgaan. We hadden de keuze; óf een nieuw contract aangaan óf met meer rust en inzet te werken aan het succes van Run2Day Arnhem en Nijmegen. We hebben daarom besloten om Run2Day Apeldoorn per 1 december 2018 te sluiten.

Wij blijven iedere hardloper van dienst zijn in Arnhem en Nijmegen. Vanuit deze locaties kan iedereen terecht voor een compleet advies op maat. Precies zoals iedereen van ons gewend is.

We willen jullie bedanken voor jullie bezoeken aan onze winkel en zullen elkaar zeker blijven treffen bij Run2Day Arnhem en Nijmegen.

We hopen dat alles helder en duidelijk is wat er staat te gebeuren, mocht dit niet het geval zijn, schroom niet contact met ons op te nemen.

Met sportieve groeten,

Marijke en Theo van Maanen

run2day opisop