Survivalrun

                                                Survivalrun

Een toenemende vraag naar de Survivalrunsport in Nederland, heeft AV Cialfo doen besluiten om het huidige sportaanbod uit te breiden met Survivalrun. Door de mooie ligging in het bos, veel ruimte en een goed onderhouden accommodatie, is het de perfecte plek om te trainen.

Wij bieden bij onze vereniging training aan, voor de jeugd en voor volwassen. Waarbij er voor elk niveau training mogelijkheden zijn. Wij beschikken op dit moment over meer dan 50 verschillende hindernissen.

Omdat Survivalrun een nieuwe sport binnen de vereniging is, hebben wij besloten om de Survivalrun een eigen naam te geven, namelijk Evolution Surivalrun. Wil je meer informatie over de sport en de trainingen klik dan op: Evolution Surivalrun

Wat is nu Survivalrun? Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter (SBN, z.d.).