Inloggen ledenadministratie

Inloggen op het portal van  Av Cialfo, hier kun je je eigen gegevens inzien en wijzigen. Ook kun je hier de facturen van de contributie etc inzien.

Hoe werk het:

Klik op deze link

veld Gebruikersnaam jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres, (Als je deze niet weet vraag deze dan op bij de ledenadministratie Ledenadministratie@avcialfo.nl) en klik op de link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin

een wachtwoord. Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiĆ«ren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

Let op: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?

In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer, (deze kun je via de ook via de ledenadministratie opvragen). Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruikt je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Heel veel succes, heb je vragen mail naar Ledenadministratie@avcialfo.nl.