Clubdag 2018

De Cialfo Clubdag is weer in aantocht. De dag waarop we alle vrijwilligers en leden bedanken voor hun inzet. Op zaterdag 29 september 2018 wordt de jaarlijkse clubdag bij Cialfo gehouden met dit jaar het thema: SKI-HUT. De clubdag is van 13:30-19:00 in het clubhuis van Cialfo.

Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging op je deurmat. Klik hier om die uitnodiging te zien.

Wat gaan we doen?

Natuurlijk is er een Vierkamp  (tussen 14:00-16:00)voor de pupillen/junioren. Dat zal een Loop, Spring en Werp-onderdeel zijn. Je doet aan vier onderdelen mee en de beste drie prestaties tellen voor het klassement.

Gedurende de hele dag (13:30-17:00) zijn er spellen voor de kinderen ( en volwassenen). Denk hierbij aan skilat-lopen, ijspegelvangen…Er is  een aftekenkaart en na afloop  een prijsje. De hele dag zal er ook een knutseltafel staan.

 NIEUW!

Dit jaar organiseren we tussen 15:00-16:00 CLINICS waar volwassenen aan mee kunnen doen. Je kunt je in de kantine inschrijven op één clinic. De clinic duurt 1 uur. Doe dit vòòr 22 september omdat dan de inschrijving stopt.

Je kunt kiezen uit:

  1. Trailrunning
  2. Triathlon
  3. Bootcamp
  4. Ken je voeten

De eerste 3 clinics zijn actief en laten je kennismaken met deze sporten. Het kledingadvies daarbij is dan ook sport/hardloopkleding. Voor de Triathlon is het fijn wanneer je ook een ( stads) fiets mee kunt nemen.

De clinic over je voeten is interactief.

Natuurlijk vergeten we de huldiging van de vrijwilliger van het jaar niet. Wil je nog iemand opgeven? Dat kan tot uiterlijk 5 september bij vrijwilligers@avcialfo.nl De regels die gelden bij het aanmelden kun je vinden op de site.

En Henk Liefers neemt op deze dag afscheid van Cialfo.

Natuurlijk is er  weer een ( voor leden en hun familie) gratis feestelijk buffet van 16:30-19:00 in het thema. Je hoeft je hiervoor niet vooraf op te geven. Koffie/thee/limonade is kosteloos, de andere dranken kun je kopen.

Tijdens het buffet staat een karaoke-set klaar zodat meezingen altijd mogelijk is.

Helpen op de clubdag? Dat kan!

We willen graag alle vrijwilligers bedanken met deze dag. Maar op deze dag zelf hebben we ook vrijwilligers nodig die samen met ons op de dag zelf iets willen doen. Vorige jaren merkten we namelijk dat we, op de dag zelf en na afloop, handen te kort kwamen.

We zoeken vrijwilligers die op de clubdag 29 september 2018:

  • tijdens de 5 spellen voor de kinderen ( en volwassenen) tussen 13:30-17:00 deze spellen willen begeleiden
  • helpen bij de knutseltafel
  • helpen  bij de Driekamp
  • helpen bij voorbereidingen voor het feestelijk buffet ( in de keuken, tijdens het klaarzetten/ uitdelen)
  • helpen bij barbezetting
  • opruimen na afloop van de dag, dit is max 1 uur na 18:30

Je kunt je opgeven op vrijwilligers@avcialfo.nl . Je kunt dan ook aangeven wat je zou willen  doen, op welk tijdstip een hoe lang.

Wij hebben er zin in en hopen je te zien op 29 september! Tot ziens!!

De clubdagcommissie: Dennis, Fred, Ylona, Saskia, Wilma, Steven, Jolanda en Dorothé

vrijwilligers@avcialfo.nl