Laatste GO Cross seizoen 2015-2016

Zaterdag 13 februari 2016 was alweer de allerlaatste cross van dit seizoen en ook de pupillen van Cialfo waren weer van de partij. Met een grote groep van 13 pupillen en 4 trainers  kwamen wij aan bij de ATB-crossbaan in Oldebroek, waar de cross georganiseerd was. Tijdens het inlopen kwamen we erachter dat het parcours een echte cross was, met een paar leuke heuvels en een heleboel bochten.

Om half 11 mochten Anouk Heere, Evi Vosselman, Marte Rozeboom en Catrijn Heere het spits afbijten. Voor Catrijn was het helemaal zo, want dit was haar eerste wedstrijd. En zo’n eerste keer is natuurlijk spannend, maar vooral leuk! Anouk heeft ook deze laatste cross gewonnen en heeft een mooie beker in ontvangst mogen nemen.

Anouk Heere, Overall Crosskapioen

20160213 01

Niet veel later mochten Axel Konijnenberg en Fiona ten Grotenhuis de cross lopen en ondanks dat zij als enige Cialfo-pupillen meededen in hun categorie hebben deze toppers een mooie wedstrijd gelopen. Ook Dennis Alberts en Ruben Bonhof waren weer van de partij. Door het vele aanmoedigen van de trainers heeft Ruben een mooie race gelopen, ondanks dat hij er niet zo heel veel zin in had.

Eline ten Grotenhuis was ook enige Cialfo-pupil in haar categorie, maar heeft een prachtige eindsprint laten zien en zo het crossseizoen goed afgesloten.

20160213 02 De jongens pupillen A1 waren goed verdedigt binnen Cialfo, want Ethan Martin, Sander Wiggerink en Rens Konijnenberg deden ook mee. Alle drie de jongens hebben een mooie race gelopen. Rens is deze cross tweede gelopen en is daarmee derde in het klassement geworden. Ook hij mocht een mooie beker in ontvangst nemen. Door een foutje  van de organisatie krijgt Rens deze beker later uitgereikt. Als laatste pupil hadden we nog Oscar van de Wetering, en ook hij heeft deze cross goed gelopen.

Na een leuke ochtend laten wij het crossseizoen achter de rug en mogen met een grote glimlach en veel trots terugkijken naar de prestaties die deze toppers hebben neergezet !

20160213 03