Cialfo pupillen doen het goed bij cross in Harderwijk

Klimmen, klauteren, modderen en finishen, dat is wat alle tien de toppers van Cialfo deden vandaag. 12 november 2016, de eerste cross van alweer het nieuwe seizoen. En wat zijn er goede tijden gelopen zeg, daar is de toon weer mee gezet. 

De C-pupillen begonnen als eerste rond half 11 en dat waren bij ons Jenneke en Catrijn. Deze twee dames waren erg aan elkaar gewaagd tijdens het crossparcours. Zo eindigde Jenneke eerste en Catrijn op een hele nette tweede plek. 

Daarna mochten Anouk, Evi en Senna de B-pupillen vertegenwoordigen, en ook deze meiden hebben heel erg goed gelopen. Anouk die vorig seizoen al erg sterk begon, deed nu precies hetzelfde en zette een mooie tijd neer voor de eerste plek. 

Axel was de enige B-pupil bij de jongens, maar hij liep zijn cross erg sterk en zette nog een mooie eindsprint op het laatste moment in. Goed gedaan jongen!

De A1-pupillen waren Fiona en Dennis, ook zij hebben een supertijd neer gezet en mogen ook zeer tevreden zijn met hun resultaat. 

Rens en Sander waren de hekkensluiters, zij mochten als laatsten. Het tempo lag hoog, maar deze twee jongens hebben zich goed staande gehouden en hebben een hele goede tijd neergezet net als alle andere pupillen. 
 
Als trainers zijn wij heel erg trots en enthousiast over dit begin van het nieuwe crossseizoen en zo zien we maar weer dat er nog vele mooie wedstrijden aankomen. Hopelijk zien we daar weer een heleboel van jullie!

Hieronder zie je nog een groepsfoto en een verzameling andere foto’s. Klik op de onderste foto voor een diavoorstelling.

20161112CrossHarderwijk038
20161112CrossHarderwijk040

20161112CrossHarderwijk029

 

     
  {gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000184/CrossHarderwijk:320:240:1:0{/gallery}