Wijzigingen in de junioren trainingen

Beste junioren en ouders van junioren,
Naar aanleiding van de resultaten van de enquête die afgenomen is bij de junioren hebben wij, de trainers van de junioren besloten om de kwaliteit van de trainingen te verbeteren. Daarom starten wij vanaf 4 maart 2019 met een andere indeling. Deze indeling zorgt ervoor dat de training langer wordt en dat de training beter ingedeeld kan worden. Het volgende zal veranderen:

De D junioren blijven trainen op de dinsdag en de donderdag. De training zal starten om 18:30 uur en duurt tot 20:00 uur. De training op de dinsdag wordt verzorgd door Ruben en op de donderdag door Bram.
Alle andere junioren trainen op de maandag en de woensdag. Deze training start om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. Op maandag wordt de training verzorgd door Bram en op de woensdag door Anja en Fred.
Daarnaast is de mogelijkheid om op de vrijdag te komen trainen. Deze training start ook om 19:30 uur en wordt gegeven door Anja.
Als laatste mag er meegetraind worden op de zondag. Deze training start om 10:00 uur. Deze wordt geven door Anja en indien er genoeg deelnemers zijn dan zal Fred ook komen.
Wij als trainers snappen dat het een behoorlijke verandering is. Wij vinden deze verandering nodig om een betere training neer te kunnen zetten. Hoe de trainingen verder ingedeeld gaan worden, horen jullie nog van ons. Mochten er nu echt problemen optreden met de verandering van de trainingsdagen, neem dan contact op met bram@avcialfo.nl of bel met Bram op 0630342488 zodat wij samen een oplossing kunnen bedenken.
Sportieve groet,
De junioren trainers.