Veel pupillen in de prijzen bij mooie cross in Epe

Zaterdag 14 januari was het dan zover, de cross in Epe. In totaal deden er 23 enthousiaste pupillen mee, die allemaal goed hun best deden. Een zwaar parcours, gelijk de sneeuw/zandbult over bij de start en tussendoor ook nog een paar heuveltjes.
Het was erg koud en eerst begon het ’s ochtends nog even te sneeuwen, maar daarna ging het zonnetje lekker schijnen dus het was heerlijk crossweer.

Er zijn weer hele goede prestaties geleverd door de Cialfo atleten! Alle pupillen hebben mooie tijden neergezet en er zijn ook een aantal podiumplaatsen behaald!

Bij de mini- en C-pupillen deden er maar liefst 7 Cialfo dames mee! Jenneke en Catrijn werden hier 1e en 2e. Deze dames waren erg aan elkaar gewaagd. Ook was het voor sommigen de eerste cross, spannend!

Bij de B-pupillen werd ook goed gelopen. Anouk werd 4e, Teine eindigde op een mooie 5e plek en de anderen hebben ook allemaal top gelopen!

Daarna moesten de A-pupillen lopen en hier zijn ook weer een paar podiumplekken behaald! Zo werd Anna, voor wie het de eerste cross was, 2e en Rens ook!

We zijn erg trots op alle pupillen en we zijn ook blij met het grote aantal pupillen dat meedeed met deze cross. De volgende is alweer de laatste cross van dit seizoen en we hopen dan weer een groot aantal van jullie te zien!

De complete uitslag van deze cross staat elders op de site

Gerhard Stegeman heeft een heleboel foto’s gemaakt, die te vinden zijn via de volgende links:

https://photos.google.com/share/AF1QipM7KCziHe6rOaOvmZmVKh7WsRGcE5a8sWYUqYXcIxww4PTq0zNrMmdS8HqNUrjgdQ?key=M2YxX0UxVXhkbHQ4ZEdqVy1pc0FXZjdSWERXdE93

https://photos.google.com/share/AF1QipOZ6lanNAVxMXTXTqioe2LyF1LvVDsKcqSFoNGvLfF2sv6kOrif2t_LnvtEW23d3Q?key=a1dsRTNINERENW5wOEtnVmdRc0VqVWNJVFdoY213

Hieronder nog meer foto’s van zaterdag. Klik op de foto voor een diapresentatie.

  {gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000184/CrossEpe:320:240::{/gallery}