Veel podiumplaatsen voor Cialfo pupillen bij thuiswedstrijd in Epe

Afgelopen zondag 12 maart was weer onze eigen Cialfo indoor. Met ruim 30 pupillen zijn wij alle 4 onderdelen langs gegaan. Vanaf 11.30 stroomden de pupillen binnen. Elke, Cailin, Tessel, Iris, Tim, Amber, Tygo, Danny, Noor, Anna En Aleyna deden allemaal voor de eerste keer een indoorwedstrijd mee, dan ben je eerst altijd nog best een beetje zenuwachtig hoor!

De oudste meiden begonnen met de 35m sprint waar Aleyna een mooie eerste plaats behaalde. Daarna waren de jongens aan de beurt hierbij was het Rens die als eeste de finish wist te bereiken. Kogelstoten voor de meiden en hoogspringen voor de jongens was daarna aan de beurt . Vera wist bij het kogelstoten een mooie 3e te halen en Sander werd 2e met het hoogspringen.

Ondertussen waren alle mini, c en b pupillen buiten lekker aan het warm lopen, oh wat was dat fijn in de zon zeg! Nog een spelletje op het schoolplein en dan kon het voor hen ook beginnen. Ook als eerste met de 35m sprint voor de c pupillen waarmee Mirthe bij de meiden een knappe 2e plek gehaald heeft. Ook voor de b pupillen meiden mocht de dag beginnen met een sprint. Hierbij was het Senna met een mooie overwinning en kort erachter Merel en Marte op 3e en 4e plek. Catrijn wist bij het balstoten de bal het verste weg te krijgen en won dit onderdeel. Nog weer een spannend startschot voor onze allerkleinsten, maar wat waren ze snel weg! Als aller laatste van de groepen kwamen de jongens b pupillen aan de start van de 35m. Ook daar weer een knappe prestatie van Tycho die als 3e over de finish kwam. Snelle sprinters hebben we zeg!

IMG 8596 IMG 3722 IMG 3967

Het balstoten voor de mini pupillen ging bijna net zo snel als de sprint. Cailin was hierbij degene die de bal het verste weg stootte met daarachter Amber en Iris die allebei ook ruim over de 2 meter stootten. Alle b pupillen meiden zitten vol spanning te wachten voordat het hoogspringen kan beginnen, van de andere groepen kunnen ze nog even wat tactiek afkijken en dan is het hun beurt. Anouk is het die de hoogste sprong maakt en Genelieve met een mooie 3e plaats. Op de andere hoogspringmat zijn de c pupillen goed bezig. Hierbij hebben Jenneke en Wytse de hoogste sprong gehaald. En bij de a pupillen was dit Noor. Kanjers zijn julie! En als jongens dan aan het kogelstoten zijn dan weet je het wel, die kogel word een eind weg gestoten. Axel haalt hierbij de mooie 3e plaats.

Toen de anderen aan het hoogspringen waren zijn wij met de mini pupillen vast gaan kijken hoe het eigenlijk moet, want dat hoogspringen is maar een lastig onderdeel hoor. Aanlopen, een bochtje maken afzetten met 1 been, je lichaam indraaien en landen op je rug. Tim had een iets andere techniek en ging er met een mooie snoekduik overheen maar hierdoor wist hij wel 1e te worden met het hoogspringen die net voor Tessel eindigde en dus op de 2e plek kwam. Nadat de b pupillen meiden en de mini pupillen klaar waren met hun 3 kamp zijn we even naar het schoolplein gelopen. Even genieten van het lekkere weer, want daar merken we binnen niks van. De jongens b pupillen moesten het hoogspringen nog even afmaken en dat ging goed. Danny haalde hier een mooie 3e plek uit. De oudste jongens waren klaar voor het kogelstoten, en het was al te merken dat ze nog wel wat krachten over hadden. Thijn stoot de kogel naar een knappe 2e plek!

Ondertussen is de zaal omgetoverd tot een 600m baan. Dit is ons allerlaatste onderdeel. En als je dacht dat er geen energie meer over was dan had je het goed mis! Elke, Teine, Anna en Dennis wisten deze 600m allemaal te winnen. Daar snel achter op de 2e plek waren Pleun, Evi en Fiona ep de 3e plek Jara. Jullie hebben echt alles gegeven! Iedereen heeft een mooi diploma ontvangen en alle nummers 1,2 en 3 een medaille. We zijn trots op jullie knappe prestaties en blij met al jullie gezelligheid. Wil je ook terug kijken op deze gezellige dag, kijk dan voor de fotos hieronder en voor de uitslagen op www.atletiek.nu en www.avcialfo.nl

Klik voor een impressie van deze dag op onderstaande foto om een diavoorstelling te bekijken

     
  {gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000184/IndoorEpe:320:240::{/gallery}