Pupillen leveren mooie resultaten bij cross in Heerde

Zaterdag 11 februari 2016 was alweer de laatste cross van het winterseizoen 2016-2017 en ook Cialfo was weer van de partij. Met een grote groep van 16 pupillen en 4 trainers kwamen wij aan bij in Oldebroek bij de ATB-crossbaan, waar deze cross georganiseerd was.

Om half 11 waren de eerste pupillen aan de beurt. Jenneke Heere, Catrijn Heere, Jara Beijerman, Pleun Vorstman en Elke Stet mochten bij ons als eerste het crossterrein betreden. Het was een parcours met veel bochten en heuvels, maar ook helemaal open. We konden de pupillen dus goed zien lopen en natuurlijk aanmoedigen. Jenneke liep een hele goede race en eindigde op een mooie eerste plek. Catrijn en Jara liepen met elkaar op en eindigden op een mooie 4de en 5e plek. Ook Pleun en Elke liepen dicht bij elkaar, want ook zij zijn dicht bij elkaar geëindigd op een 8ste en 9de plek.

Niet veel later mochten Anouk Heere, Senna Brummel en Merel Vorstman zich ook klaarmaken voor hun race. Anouk liep een goede race en werd net als haar zusje Jenneke 1ste. Senna en Merel liepen dicht bij elkaar en eindigden op een 19de en 21ste plek. Ook zij hebben hun race goed ingedeeld en hebben daardoor een mooie eindtijd op de klok gezet.

Daarna waren de eerste jongens bij ons aan de beurt. Teine Bonnema en Axel Konijnenberg waren van start gegaan en liepen goed met de middenmoot mee. Zo eindigde Teine nog op een mooie 6de plek en Axel kwam binnen als 10de jongen.

De meiden van de A1 waren hierna alweer aan de beurt, dus Anna Muller, Tessel Hartwich en Fiona ten Grotenhuis mochten zich klaar maken voor de start. Anna ging ontzettend hard van start en hield haar koers goed vast, want ze eindigde hierdoor op een knappe 3e plek. Tessel en Fiona liepen telkens achter elkaar en zo eindigden ze ook op een 7e en 8ste plek.

Hierna mocht Dennis Alberts zijn groep vertegenwoordigen bij de JPA1. Hij stevende met grote zevenmijlspassen naar een hele goede 9de plek. Goed gedaan hoor Dennis!

Als laatsten waren Rens Konijnenberg en Sander Wiggerink aan de beurt. Rens ging ook ontzettend hard van start, net zoals Anna, en eindigde hierdoor ook op een 3de plek. Sander wilde zo graag meedoen aan de cross, ondanks dat hij ziek was geweest. Sander je hebt ontzettend goed gelopen en het tempo goed vastgehouden. Dit eindigde in een mooie 17de plek!

Doordat het de laatste cross was, werd ook het eindklassement opgemaakt. Jenneke Heere behaalde een 1ste plek, gevolgd door haar zus Catrijn Heere voor een 2de plek. Anouk Heere pakte een 2de plek en ook Rens Konijnenberg stond op het podium voor een 2e plek! Wat zijn wij als trainers trots!

Nu is het crossseizoen voorbij en kijken wij als trainers, met een heel trots gevoel terug op al die prestaties die onze pupillen hebben geleverd. Iedereen heeft zo zijn best gedaan, maar het belangrijkste is ook dat iedereen het leuk vond om te doen! Hopelijk zien we jullie weer bij het zomerseizoen!

Om de foto’s te bekijken, klik op onderstaande afbeelding voor een diavoorstelling.