Pupillen Athletic Champs in Harderwijk, 10-06-2017

Met een grote groep pupillen zijn we zaterdagochtend vroeg weer vertrokken richting Harderwijk – voor een Athletic Champs wedstrijd dit keer! We hadden dit keer maar liefst 3 cialfo teams: één team met de Mini- en C-pupillen, één team met C- en B-pupillen en één team met A-pupillen, waar ook nog een paar meisjes van PEC bij zaten.

De dag begon zoals gewoonlijk met de teamestafette, waarbij de A-pupillen met wat hulp van Anouk en Teine het heel goed gedaan hebben, net als de B-, C- en Mini-pupillen, ondanks dat het gras nog een beetje vochtig en dus glad was. Daarna ging elke groep zijn eigen onderdelen doen, met bij de B-, C- en Mini-pupillen iets nieuws: de pendelestafette over de hordes. Dit hadden ze nog nooit eerder gedaan, maar toch is het allemaal goed gegaan gelukkig, op een enkele valpartij na. De rest van de onderdelen gingen ook allemaal goed en iedereen is lekker bezig geweest en vaak aan de beurt gekomen, altijd fijn!

’s Morgens vroeg scheen het zonnetje al en het is de hele dag lekker weer gebleven. Dit zag je ook wel aan de prestaties: alle pupillen hebben het super goed gedaan! Er zijn weer veel nieuwe pr’s gesprongen, geworpen, gelopen en gestoten. Het was een hele sportieve en gezellige dag! 

Klik hier voor de uitslagen.

Klik op onderstaande foto voor een diavoorstelling.

IMG 5201