Mooie resultaten tijdens de pupillen Athletics Champs op eigen baan

Afgelopen zaterdag 30 juni werden de Athletics Champs in Epe gehouden voor de pupillen.  Cialfo deed vandaag mee met 18 pupillen. Team groen waren de A pupillen. Anouk, Teine, Senna, Dennis, Axel, Fiona en Nena. Team geel de B pupillen Jenneke, Wytse, Mirthe, Catrijn en Marli-anne. Team Blauw de mini/ c pupillen met Tessel, Elke, Cailin, Laura, Bobbi-roos en Noa.

Ondanks het warme weer slaagde Anouk erin om bij de duurloop van 6 minuten als 1e te eindigen met een afstand van 1650m.  Teine wierp de vortex naar de 26m. Senna sprinte op de 60m in een tijd van 10sec. Dennis haalde met het hoogspringen een hoogte van 1.10. Axel was ook erg blij met zijn PR bij het hoogspringen van 1.00m en het vortex werpen met 23m. Fiona had de 60m horde een snelle tijd van 13.50 en Nena deed de 60m in een tijd van 10.8. Timo heeft met zijn assistente vandaag deze groep geholpen naar een uiteindelijke 2e pek in deze meerkamp.

Jenneke werd 3e bij het hurkhoog springen met een hoogte van 0.90cm. Wytse  stootte de bal naar een afstand van 5.50m. Mirthe deed de 40m horde in een tijd van 8.1. Catrijn Slingerde de fietsband naar 13m en blesseerde zich helaas bij het hurkhoog springen en heeft daarna haar rust genomen.  Marli-anne haalde 0.75cm met het hurkhoog springen. Ella heeft met de vader van Wytse de b pupillen geholpen naar een 4e plaats in deze groep.

Voor Noa was het haar eerste wedstijd, en ze was ook wel een beetje zenuwachtig. Dit hebben we tijdens de wedstrijd helemaal niet gemerkt het ging haar prima af. Ze wierp de vortex naar 10m. Laura had haar laatste wedstrijd van CIALFO vandaag, zij gaat kiezen voor een andere sport dus liet nog even zien wat ze in huis had. Op het laatste onderdeel de 4min loop haalde ze de 800m. Elke houd van het sprinten en is er ook erg goed in, de 40m had ze een tijd van 7.7. Cailin was er ook weer gezellig bij vandaag en verbeterde 4 persoonlijke records. Haar balstoten ging naar 3.50m. Tessel heeft het slingeren helemaal door en slingert de fietsband naar 8.50m. Bobbi-roos heeft alleen de ochtend mee geddaan omdat ze nog een kinderfeestje had. Ze wierp de vortex naar de 6.50m.  Ook de mini/ c pupillen eindigde als 4e onder leiding van Linda en de moeder van Cailin.

Tijdens de wedstrijd zijn we veel ouders tegen gekomen die als jury ons geholpen hebben. Ook hebben we goede support gehad van ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s. We kijken terug op een geslaagde en sportieve dag. 

Als ik het goed is hebben zaterdag 8 september de finale van de Athletic Champs in Harderwijk hopelijk hebben we dan ook van deze leuke teams en dit mooie weer.