Van de voorzitter…..

Beste leden,

Om te beginnen wens ik een ieder prettige en toch ook ontspannen paasdagen toe (aan het weer zal het in ieder geval niet liggen).

We leven in een bijzondere tijd met veel onzekerheden. Er wordt zelfs gesproken over een oorlogssituatie.Als dat zo is dan is er één groot verschil; na 14 dagen weet je pas of de vijand langs is geweest. Ik wens ook een ieder wijsheid toe en sterkte met eventuele ziektegevallen in de directe omgeving. Ik steun natuurlijk de “adviezen” van de overheid en het RIVM, hoewel ik daarin nog wel eens optimisme en vertrouwen in de toekomst mis.

Er komt een moment dat de  draad in het dagelijks leven en dus ook bij Cialfo weer wordt opgepakt. Duidelijk is dat dat niet binnen een paar weken zal zijn maar wel is het zo dat het bestuur op korte termijn met een plan wil komen voor de tweede helft van 2020. Een helft die anders, maar wel spetterend, zal zijn en weer volop ruimte zal geven aan de veerkracht, het enthousiasme en de sportiviteit van Cialfo, en dat gaat niet zonder jullie!.

vriendelijke groet en tot snel

Rob Hesselink