Van de voorzitter: clubdagen geluk

Beste cialfo leden,

Eerst even terug kijken op de geweldig geslaagde twee clubdagen.
Alles liep op rolletjes, was strak georganiseerd en verliep in een sfeer zoals die voor Cialfo bekend is maar in de praktijk niet vaak voor komt.
De diverse vrijwilligers, hebben zich ingezet om er een feest van te maken en hoe geweldig is dat gelukt. Zelfs de, toch een beetje onnatuurlijke, regelgeving rond corona, werd keurig en met wat humor in acht genomen.
Zaterdag rond 13.00 uur verscheen er een BOA op het terrein, die aangenaam verrast was hoe bij Cialfo de maatregelen rond corona werden uitgevoerd. Vooral de 2 handjes op de drie meter stok waar o.a Ans en Jan mee rond liep, vielen in de smaak. Ook de belijning en de registratie bij binnenkomst waren goede zetten. We kregen de complimenten die ik bij deze doorgeef aan de organisatie en alle aanwezigen.
Ook de maaltijden waren top georganiseerd. Of het nu om de broodjes XL van Cathrien ging of om het avondeten op het middenveld, het was ruim opgezet, heel divers en en smakelijk.
Wat voor het bestuur een grote verrassing was ,was dat zelfs het weer was verzorgd. Een goede temperatuur, droog, en van tijd tot tijd de zon.Pas toen het moment van afsluiten was gekomen begon het te regenen, ook dat weer met een geweldige timing. Het voordeel daarvan was dat de hele boel binnen de kortste keren was opgeruimd.
Dames en heren organisatie en vrijwilligers: Dank voor dit geweldige feest!.
Dan nog een andere vorm van clubdagen geluk.
Hoewel van begin af aan de “donkere wolken” van een tweede uitbraak, in de verte hingen, heeft niemand kunnen voorzien dat we als club en als organisatie, zo gelukkig zijn geweest dat we in de laatste trein waren gestapt.
Bijna letterlijk, bij het sluiten van het hek zaterdagavond, gingen de nieuwe beperkingen i.v.m. Corona in.
Naast het hierboven genoemde geluk is er echter ook ongeluk. De 2e Corona Golf is daar en dat levert wederom beperkingen op in onze vrijheden.  Hou de website in de gaten. Zodra informatie beschikbaar komt zal deze via de website gedeeld worden.