Nieuwjaarsreceptie Cialfo

Steevast het eerste agendapunt in het nieuwe jaar: de nieuwjaarsreceptie.  Eén van de vele momenten in het jaar waarop een vereniging kan laten zien een vereniging te zijn. In zijn toespraakje gisteravond verwees voorzitter John Steentjes daar ook naar in zijn opsomming van de in 2017 tot stand gekomen activiteiten. Hij ondersteunde de opsomming met een aantal leuke foto’s op het projectiescherm.  Zijn conclusie:  ook in het afgelopen jaar is bij Cialfo het “wij-denken” dominant gebleken. “We doen gezamenlijk wat we willen en dat is nog steeds prima gelukt”.

De voorzitter maakte van de gelegenheid én de actualiteit gebruik door Desi van Emmerik in het zonnetje te zetten. Desi was de dag vóór de Nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis gehuldigd voor haar nominatie voor de sportprijs 2017 van de gemeente Epe.  Van haar lijst van prestaties werd er ééntje uitgelicht. Op het projectiescherm werd de 800 meter indoorrace van de NK A/B  junioren getoond. Een spannende race waarin Desi, als C juniore een bronzen plak pakte.

De sfeervolle “feestdagenverlichting”  (ook nu weer een fantastische creatie van Janny Strunk) was voor de receptie nog even blijven hangen. In dat decor werd het glas geheven op al het wenselijke voor 2018 en werd er nog lang “nagepraat”.