Nieuwe voorzitter

Mijn Naam is Rob Hesselink en ik mag jullie nieuwe voorzitter zijn, voor het komende jaar.

Op 25 Oktober 1954 werd het gezin Hesselink uitgebreid met een derde kind, Robert Hesselink. In Den-Helder / Huisduinen opgegroeid, in de marine wereld, en de nodige kwajongen streken uitgehaald. Daar ook grondige hekel gekregen aan de altijd aanwezige tegenwind.

Na verhuizing, werd de middelbare school afgerond in Boskoop, Den-Haag en Utrecht (MAVO/HAVO/VWO). Na de autoschool (IVA) in Driebergen en een niet afgeronde rechtenstudie in Utrecht, ben ik mijn lieve Cathrien tegengekomen. In 1983 zijn wij getrouwd en in 1988 zijn wij vervolgens in Wissel neergestreken waar ook onze 4 kinderen geboren zijn.

Het sportieve gen was bij mijn geboorte al opgegaan aan mijn broer en zusje. Waar zij, nog steeds, plezier hebben in hardlopen en fietsen, gaat mijn interesse meer naar oude auto’s. Jazeker ik heb wel getennist en gehockeyd maar daar nooit echt plezier aan beleefd, met uitzondering van de derde helft dan.

robhesselink

In mijn werk ben ik altijd bezig geweest met het aansturen van mensen, projecten en processen. Naast het hobbyen aan en in ons huis en het sleutelen aan een oude Volvo (1974) en een Volkswagen Kever (1977), vind ik het een positieve uitdaging om deze club, die wij als gezin altijd een warm hart hebben toegedragen, mee te helpen met verder groeien en bloeien.

Maar vooral een eer om iedereen optimaal plezier te kunnen laten beleven in het actief zijn op atletiek gebied.