Nieuwe hardlooptraining voor recreanten

Vanaf september in Epe!
Hardloopclinic op woensdagavond

Loop (of zit!) je al langer met de gedachte te spelen om wat meer te
gaan bewegen en iets positiefs voor je gezondheid te doen?
Dan is dit de kans waar je naar uitgekeken hebt!

Start nu!
met hardlopen

door je aan te melden voor een hardloopclinic van 8 weken.
Vanaf woensdag 18 september a.s. kun je beginnen
om 19.00 uur vanaf het clubhuis van atletiekvereniging Cialfo aan de Wachtelenberg in Epe.

Onder begeleiding zul je ervaren hoe lekker en goed hardlopen kan zijn en dat je in het donkere seizoen ook prima op en in de omgeving van de atletiekbaan kunt trainen!

Atletiekvereniging Cialfo heeft de organisatie van de clinic op zich genomen, waarmee je verzekerd bent van deskundige begeleiding, met aandacht voor blessurepreventie en een goede opbouw van de training.
En bij Cialfo weten we hoe mensen al hardlopend kunnen genieten van het lopen door de natuur en de gezelligheid van een groep. Lopen gaat een stuk gemakkelijker als je er (samen) plezier in hebt!

Wat kun je verwachten?

Het groepsprogramma wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Het is daarom belangrijk dat je je van te voren aanmeldt.
In een periode van acht weken kun je uitproberen hoe het lopen in een groep je bevalt, en kan de trainer je adviseren met een persoonlijk trainingsprogramma als je je loopvaardigheid verder wilt opbouwen. Ook kun je met de trainer overleggen of er andere trainingen bij Cialfo zijn die aansluiten bij jouw wensen.

Start

De nieuwe loopgroep start op woensdagavond om 19.00 uur. Mocht dit moment je niet goed uitkomen, dan is het goed om te weten dat er bijna dagelijks recreantentrainingen zijn, waaraan je ook tien weken kunt meedoen. De kosten voor acht weken zijn slechts 25 euro.
Bovendien kun je na afloop nog een aantal keren meetrainen met de reguliere loopgroepen van Cialfo, zodat je kunt ervaren of je graag in groepsverband wilt blijven trainen.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelding kun je per email contact opnemen met nieuwelopers@avcialfo.nl. Je geeft van te voren je naam en leeftijd op en de mate waarin je nu beweegt. De trainer zal dan een trainingsprogramma samenstellen dat elke deelnemer de juiste uitdaging biedt!