Geslaagd Pupillenkamp!

Wat een geweldig Cialfo pupillenkamp hebben we het weekend van 22/23 juni gehad. Maar liefst 37 kinderen hebben allerlei spannende en sportieve activiteiten gedaan, een nachtje geslapen in het clubhuis, heerlijk samen gespeeld, gegeten en vriendschappen versterkt. Na een heerlijk buffet (wat had iedereen er een werk van gemaakt) van meegebrachte lekkernijen, begon een spannend smokkel douanespel voor alle pupillen. Louche Mario had trainster Ella ontvoerd en moest gevonden worden. De kinderen moesten wel langs de politie en douane zien te komen en af en toe belandden ze ook nog in een gevangenis. Terwijl de jongste kinderen bij het kampvuur marshmallows roosterden en daarna het bed opzochten, gingen de anderen een 2e bosspel in het donker spelen. Met zaklamp proberen om schatten te vinden en door opdrachten uit te voeren kon de grote schat gevonden worden. Het lukte de meeste teams om een schat te vinden, maar het was inmiddels al erg laat en donker geworden en na nog even bij het kampvuur te hebben gezeten, vroegen enkele kinderen zelf al of ze het bed niet in mochten. Heel voorzichtig gingen de kinderen tandenpoetsen, pyama’s aandoen en het bed om zoeken. Enkele jonge kinderen sliepen nog steeds niet door alle spanning om met zoveel kinderen in het clubhuis te slapen en uiteindelijk lukte het toch.

De volgende ochtend stond een vossenjacht in het dorp op het programma. Met hulp van ouders en junioren voor begeleiding van de groepjes en om vos te spelen is dit weer prima gelukt. Stonden er zomaar campinggasten op de markt, liep er een indiaan en cowboys rond, in regenponcho’s, nee het viel nog niet mee, want hoorden die voetballers er nu wel of niet bij. Daarna lekker buiten aan een hele grote lange tafel patatjes eten en om 13.00 uur de start van een 4-kamp met een geweldige stormhindernisbaan. Er werden 6 teams gevormd:

Team 1 Snelle Jelle’s (Dennis, Tijn, Fleur, Iris, Elke, Morris), Team 2 de Smiley’s (Anouk, Senna, Karlijn, Amber, Cailin, Laura), Team 3 de Chita’s (Evi, Fiona, Mirthe, Marli Anne, Tessel, Lisette), Team 4 de Cialfo toppertjes (Axel, Tygo, Jenneke, Esma, Louran, Bobbi Roos), Team 5 de Cialfo sporters (Anna, Aleyna, Catrijn, Eva, Bas, Noa), Team 6 de Speedo’s (Nena, Romy, Jara, Thijmen, Fleur). Elk team begon met een eigen vlag met naam te maken, daarna een hindernisbaanrace, touwtrekken, een combirace (in groepjes in kruiwagen ballonnen doorprikken, met een rietje erwtjes verplaatsen en onder een camouflagenet door tijgeren) en als laatste nog weer een hindernisbaanestafette. Het was inmiddels best warm geworden, dus tussendoor lekker een waterijsje ging er wel in. Voor de innerlijke mens werd trouwens goed verzorgd dit kampweekend door Dicky, Ankie en Ageeth. Dank jullie wel dames!

Team 5 “de Cialfo toppertjes” won uiteindelijk deze 4-kamp en ontvingen een mooie kampmedaille. Om 16.00 uur mochten alle ouders en familieleden komen kijken en dat was erg gezellig. De ouders werden door de kinderen nog uitgedaagd om ook op de hindernisbaan te gaan en daar werd volmondig ja opgezegd! Kortom een gezellige afsluiting. Moe maar voldaan ging iedereen naar huis tegen 17.00 uur en vooral bijslapen….Oh wel pas ja na het gezamenlijk opruimen door vele ouders en de kampcommissie. Fijn hoor al die extra handjes!!

Wat was het een gezellig kamp!

Een sportieve groet van de kampcommissie,

Steven, Monique, Ella, Elijanne, Denise, Carin, Lisanne, Dicky

Klik hier voor de foto’s van het pupillenkamp

Hieronder nog een leuk verslagje van pupil Marli Anne:

pupillenkamp 2018

Het kamp is helaas voorbij, maar we hebben het heel leuk gehad. Lekker eten (iedereen moest wat meenemen), bosspel, kampvuur en natuurlijk slapen, maar dan wel heel laat. De volgende dag vossenjacht in het dorp. Op zoek naar vreemde mensen met een cijfer. We mochten ook tegen de ouders op de stormbaan, het was heel grappig de ouders kwamen niet over het eerste gedeelte heen!!!  Terwijl de kinderen klaar waren, stonden de ouders nog bij het eerste gedeelte!!! Bedankt en tot volgend jaar.

 
Groetjes Marli Anne van Rossum