Clubkampioenschappen 2020

Op vrijdag avond 25 en zaterdag 26 september zijn weer de clubkampioenschappen.
Op veler verzoek hebben we vorig jaar het aantal onderdelen voor de junioren en senioren uitgebreid zodat er een 7 kamp op het programma staat.
Een aantal onderdelen zal op vrijdag avond worden uitgevoerd en de rest op zaterdag.
De pupillen doen een 4 kamp en hebben al hun onderdelen op zaterdag. Dat is goed bevallen, dus dat doen we dit jaar weer.
Voor de senioren die deel uit maken van de loopgroepen (maar ook voor anderen die mee willen doen) houden we net als vorig jaar een “Koppelloop”.
Het idee van deze loop is dat je met 2 personen in estafette vorm een 5 Km loopt op de baan. Dat zijn 12,5 rondjes. De eerste loper start met 600 meter en daarna loop je om en om 400 meter. We hebben vorig jaar gezien dat dat leuk is om mee te doen en om naar te kijken.

Dit is de planning:
Vrijdag avond
Junioren en Senioren: 200 meter, Kogelstoten en Verspringen
Zaterdag:
Junioren en Senioren: korte Horden (60, 80, 100 en 110 meter afhankelijk van de leeftijd en het geslacht), Speerwerpen, 800 meter en Hoogspringen
Pupillen: Sprint (40 of 60 meter afhankelijk van de leeftijd), Verspringen, Vortex of Discus (afhankelijk van de leeftijd), en 600 of 1000 meter (afhankelijk van de leeftijd).
Lopers (alle leeftijden): Koppel loop over 5000 meter, met twee personen per team.

Het is belangrijk dat je je aanmeld via je trainer of rechtstreeks bij het WOC (woc@avcialfo.nl) uiterlijk 18 september zodat we een goed beeld hebben van het aantal deelnemers en een chronoloog kunnen maken.