Clubdag 2017: de Cialfo Beachclub Party (Ofwel: Caribbean Party! )

Zaterdag, 30 september jl  vierde Cialfo haar Clubdag van 2017.  Het was dit jaar voor de 7e keer op rij dat er een gevarieerd programma met en rond de clubkampioenschappen kon worden gepresenteerd.  De onderlinge sportieve ontmoeting van de Cialfo-ers,  spel en ontspanning, het benoemen en bedanken van de vele vrijwilligers, samen eten en drinken. En al doende het leggen van verbindingen. 

Helaas werd gebroken met een, tot dit jaar, fantastische traditie:  zonnige en warme  weersomstandigheden .  Dit keer vrijwel de hele dag namelijk gevarieerde regen: soms hard, soms  zacht.  Nou ja, dat het behoorlijk kan regenen in het Caribisch gebied weten we toch allemaal??? Het Caribbean decor beperkte zich nu vooral  tot de palmbomen in de kantine en onder de partytenten.  Gelukkig was de sfeer er niet minder om. Integendeel .  De sportieve prestaties werden met een glimlach geleverd. En de smaakvolle samenstelling van  buffet en de drankjes kon best met slechts weinig fantasie “subtropisch” genoemd worden. 

Aan het einde van de sportieve wedstrijdonderdelen  was er leuke show van het Nederlands Dog Frisbee Team.  
Bijzonder  hoogtepunt van de dag was de benoeming tot vrijwilliger van het jaar 2017. Deze eer viel te beurt aan Gerrit Durberg  voor zijn jarenlange en veelzijdige inzet. Zijn  huldiging markeerde tevens  het moment in het jaar waarop aan álle vrijwilligers van Cialfo dank wordt gezegd voor hun onmisbare bijdragen  aan de instandhouding en ontwikkeling  van de vereniging.  In dat opzicht is  de clubdagcommissie  in één van  haar doelstellingen, één grote (Cialfo) familie vormen, zeker weer geslaagd.  

20170930GerritDurberg

Rechts op de foto: Gerrit Durberg, vrijwilliger van het jaar 2017!

De viering van de clubdag werd  afgesloten met een kamp voor de junioren. Impressies daarvan volgen later.

PS:  Rond de klok van 17.30 uur brak de zon even door. Toch bleef het nog wat regenen: namelijk complimentjes gericht aan de organisatoren van deze clubdag J

Noot:  Van de zijde van Marc Blommers  volgt nog een fotoreportage die in een Update  op deze site gepubliceerd wordt.

En op www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen zijn alle uitslagen én de clubkampioenen te vinden.