Bootcamp bij Cialfo – 2 december 2018

Beste leden van Av Cialfo,

Om ons sportaanbod uit te breiden, gaan wij vanaf december 2018, samenwerken met Tamara Pleiter van Jgetfit bootcamp in Heerde. Omdat bootcamp ons een leuke, leerzame manier lijkt die goed aansluit bij atletiek. Hebben wij besloten dit 1 keer per maand op de zondagochtend gratis voor de leden van Av Cialfo aan te bieden. De Bootcamp lessen zullen verzorgt worden door Tamara, of door 1 van de andere bootcampinstructeurs van Jgetfit en vinden plaats bij Av Cialfo.
De opgave lijst hangt op de deur van de kantine in het clubgebouw van Cialfo. Als je mee wilt doen, schrijf je dan hierop in voor 30 november. Tamara kan dan zien hoeveel deelnemers er zijn. De eerste bootcamp les zal plaatsvinden op 2 december 2018. Er zullen dan 2 verschillende lessen worden aangeboden namelijk:

  • Walking Bootcamp, vooral geschikt voor mensen met overgewicht, senioren, opbouw na een blessure of sporten tijdens de zwangerschap. Uiteraard mogen anderen hier ook aan meedoen. Deze start om 10:00 en duurt tot 11:00 uur.
  • Normale Bootcamp, voor iedereen die hierboven niet mee heeft gedaan! Deze start om 11:00 uur en duurt tot 12:00 uur.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een combinatie van hardlopen/lopen waarbij tussendoor oefeningen gedaan worden die kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen vergroten. De trainingen worden in groepsverband gegeven en dat heerlijk in de buitenlucht onder begeleiding van een enthousiaste trainer. De training is voor mannen en vrouwen waarbij je in je eigen tempo en op eigen intensiteit mee kan doen. Je traint dus lekker op je eigen niveau en je pakt je eigen prikkel. Alle spiergroepen komen aanbod dus een full body training.

Waarom Bootcamp?

  • Bootcamp ontspant en jij ontsnapt aan de dagelijkse stress.
  • Bootcamp traint jouw afweersysteem en uithoudingsvermogen
  • Bootcamp zorgt voor buiten actief met plezier in een leuke groep.
  • Bootcamp heeft positieve invloed op hart en bloedsomloop, diabetes, cholesterolgehalte, ademhaling en longen.
  • Bootcamp zorgt voor een betere conditie, meer kracht en flexibiliteit.

Meer informatie over bootcamp of andere vragen:
Kijk op www.jgetfit.nl of mail naar Tamara@jgetfit.nl