Pre-sale tickets EK 2016 voor leden Atletiekunie!

Leden van de Nederlandse atletiekclubs kunnen nu als eerste de beste kaarten (passe-partouts) voor de EK 2016 kopen. Wie vóór 2 mei vier kaarten voor overdekte plekken koopt, krijgt er zelfs één gratis! 

De Europese kampioenschappen atletiek van 6 tot en met 10 juli 2016 in het Olympisch stadion beloven een unieke ervaring te worden. De EK in Amsterdam hebben niet voor niets de slogan ‘Athletics like never before’.


De echte atletiekliefhebbers – de leden van de Atletiekunie – in Nederland krijgen nu als eerste de kans om passe-partouts voor de beste plaatsen in het Olympisch stadion te kopen. Er zijn passe-partouts beschikbaar voor zowel onoverdekte als overdekte zitplaatsen. ‘We willen daarmee een gebaar maken naar de atletiekleden. We merken dat steeds meer clubs al bezig zijn met dit evenement. Juist voor hen moeten deze EK een fantastisch feest worden’, aldus de organisatie. 

Hoe werkt deze pre-sale?
Ieder lid kan in deze verkoopronde maximaal vier tickets bestellen. Voor de passe-partouts in het overdekte vak geldt bovendien een heel aantrekkelijke aanbieding: wie vier tickets afneemt, krijgt het vierde gratis! Deze kortingsactie geldt tot 2 mei 2015. Bij de aanschaf van de passe-partouts is het lidnummer – dat op de ledenpas van de Atletiekunie is gedrukt – als de persoonlijke code. 

De drie vakken waarvoor nu passe-partouts worden aangeboden zijn:
Vak B: overdekte zitplaatsen, prijs € 280,-
Vak C & T: onoverdekte zitplaatsen, prijs € 150,-

Deze exclusieve pre-sale loopt tot september. Daarna gaan de overige passe-partouts in de losse verkoop. 

Koop nu je tickets direct via de ticketwebshop