Beste Cialfo leden,

Om te beginnen, nu de eerste week van 2021 er op zit, nog voor een ieder de beste wensen. Normaal zou dat middels een Nieuwjaarsreceptie gebeuren. Door de wel bekende omstandigheden moet het maar zo.

Er staat ons een spannend jaar te wachten. Spannend omdat we allemaal terug kunnen en moeten gaan, naar het echte normaal. Maar ook omdat er veel zaken te doen zijn. Er moet een vervanger of vervangers voor onze Bram komen. De bos-survival baan gaat verplaatst worden naar de rand langs het hondenveldje. Er zal een start gemaakt worden met de baan renovatie. En er zullen veel activiteiten gepland gaan worden.

Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

Echter voordat we weer helemaal terug zijn bij de normale omstandigheden, zal er gedurende de komende weken/maanden, nog aangepast aan de geldende regels, moet worden getraind geklauterd en bewogen.

In de afgelopen weken hebben mij meerdere berichten bereikt dat juist dit laatste nog wel eens in het gedrang komt en dan bedoel ik hier niet het bewegen. Bij deze dan ook het dringende verzoek om je strikt aan de maatregelen te houden. Eén van de struikelblokken hierbij is het houden aan de tijden en afstanden. Het komt regelmatig voor dat de trainingen uitlopen en de volgende ploeg baangebruikers al aan de slag gaat. Het gevolg is veel te veel mensen op het zelfde moment op de baan en vaak ook nog in groepjes van meer dan 2 personen.  Nu ben ik niet zo van de regeltjes maar wel van je gezonde verstand gebruiken en vooral rekening houden met een ander.

Mijn dringende verzoek is dan ook:

a. Begin op tijd met je training op de baan (dus niet te laat maar ook niet te vroeg)

b. Hou voldoende afstand tot een ander.

c. ga groepsvorming zo veel mogelijk uit de weg.

d. Als je niet op de baan hoeft te zijn laat deze dan vrij voor een ander.

We moeten met elkaar nog even doorbijten en volhouden, zoals we dat in het afgelopen jaar ook hebben gedaan. Het zou toch wel heel verdrietig zijn als we aan het einde van deze Corona ellende, toch nog de club moeten sluiten omdat een enkeling de regels aan zijn laars lapt. Hier licht dus een verantwoording voor ieder clublid. Laat de trainers hier alsjeblieft strak op sturen!

met sportieve groet,

Rob Hesselink