AV Cialfo benoemt verenigingsmanager

Van het bestuur, 10 juli 2018

In de laatste ALV besloot de vereniging een verenigingsmanager aan te trekken. Marian Koolhaas (voorzitter sportcommissie) en Frank Mensink waren bereid mee te denken met het bestuur in de uitwerking van dit project.

Meerdere personen hebben op de advertentie gereageerd. We zijn als bestuur blij te kunnen melden dat Bram Spaan als verenigingsmanager in dienst treedt van onze vereniging. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat hij de samenbindende en initiƫrende rol, zoals omschreven in de advertentie, kan vervullen. Zijn werkzaamheden zullen bijdragen bij aan het meerjarenbeleid van de vereniging dat is gericht op het sportbeleid, het accommodatiegebruik en de communicatie intern en extern. Zijn werkzaamheden starten half augustus met een kennismakingsronde. Met een handdruk, zie foto, bevestigt voorzitter John Steentjes zijn benoeming. We wensen Bram succes in deze nieuwe functie.

Hierbij een eerste reactie van Bram:

Ik ben erg blij met de nieuwe functie als verenigingsmanager bij AV Cialfo. Ik ben 30 jaar oud, kom uit Epe, ben oud lid en was pupillen trainer in 2015 en 2016. Ik wil graag mijn kennis delen en een frisse wind door de vereniging laten waaien. Ik hoop met de kennis die ik op het Cios (sportopleiding) heb opgedaan en met de opleiding sportkunde, die ik eind augustus start,  AVCialfo de boost te geven die het wenst.
Mocht je vanaf 16 augustus in de wandelgangen zien lopen schroom niet om mij even aan te spreken!

20180715Verenigingsmanager