Afscheid trainers

Afgelopen week , vlak voór het begin van de schoolvakanties,  namen pupillen en junioren afscheid van de trainers Elijanne vd Vosse en Bram Spaan.  Elijanne heeft ruim 2 jaar als  trainer een coördinerende rol vervuld in het team van pupillentrainers. Mede door haar aanpak is in die periode de variatie in trainingen en het aantal pupillen toegenomen. Helaas is de beschikbaarheid van Elijanne te beperkt geworden als gevolg van een verandering in haar werk.

20170710ElijanneBram

Ook Bram Spaan heeft er ruim 2 jaar opzitten bij Cialfo. Bram kwam als  stagiair voor zijn ALO opleiding. Daarna bleef hij als trainer bij de pups en bij de B/A junioren.  Nu zijn opleiding klaar is gaat Bram een tijdje “snuffelen” aan de andere kant van de wereld: Nieuw Zeeland.

20170710Trainers

De pupillen namen vorige week dinsdag afscheid van Bram en Elijanne. De kinderen overhandigden enkele cadeaus als  aandenken.  Donderdag hadden de junioren een “afscheids barbecue “ voor Bram georganiseerd.

Na de zomervakantie gaat Jens de Wilde, assistent trainer bij de pups, aan een nieuwe opleiding beginnen.  Het programma daarvan maakt het voor Jens niet meer mogelijk de puptrainers te blijven ondersteunen.  Tijdens zijn laatste training, vorige week donderdag, werd Jens door de kinderen uitgezwaaid.