3e cross in Epe: Oostelijk kampioenen Cialfo.

Ook de junioren hebben zich goed gepresenteerd op de 3e cross, waaraan gekoppeld het oostelijk kampioenschap. Mooie 1e plaatsen waren er voor Desi van Emmerik bij de MC en broer Sam van Emmerik in de JD klasse en voor Liset van der Hulst bij de Ma. Ook was er eremetaal voor Jim van Emmerik die de 2e plek wist te bezetten direct achter zijn broer Sam.  En om het familieplaatje compleet te maken: Emma van Emmerik finishte op de 7e plek bij de MC.  Eline ten Grotenhuis pakte de 6e stek bij de MD 1e jaars.  Gerber Loman finishte bij de senioren vrouwen op de 7e plaats. Eva vd hulst werd 5e bij de MB.

De door Cialfo gepresenteerde organisatie was weer perfect voor elkaar. Aanvullend hadden zowel het parcours als de weersomstandigheden er de “ideale cross” van gemaakt.