Pupillenkamp 2015

Als je pupil bent bij Cialfo en je opgegeven had voor het kamp, dan had je afgelopen weekend echt geluk! En met deze geluksvogels hebben wij een feestje gehouden. Want op kamp, mag altijd net ietsje meer dan anders.. Het kon niet gek genoeg, dansen en zingen op de tafels, pannenkoeken met stroop en hagelslag, kussengevechten, stoelendans, midgetgolf, spelletjes6kamp, kampvuur, ochtendgymnastiek, tomatensoep met broodjes knakworst, in het donker het dierengeluidenspel, kletsen tot je in slaap valt en wakker worden met Jochem Myjer. We kunnen als kampcommissie natuurlijk alles wel vertellen, maar dat laten we liever aan de pupillen over:

Thijn vond het kamp leuk, spannend en gezellig: ‘Ik vond het leuk om slagbal te spelen, het dierengeluidenspel was spannend en het slapen was heel gezellig’. Dennis is het hier helemaal mee eens. Didi vond ook het slagbalspel wat we deden heel erg leuk, terwijl Zara het kussengevecht het leukste vond.

Zaterdagavond kregen wij als kampleiding een optreden van de meiden die ‘Frozen’ gingen zingen, Lisa vond dit het aller-leukste. Marte en Lianne vonden het hele kamp leuk en konden dus niet kiezen wat zij het aller-leukste vonden.

Wij kijken terug op een super gezellig kampweekend! Wij willen jullie bedanken lieve: Dennis, Didi, Fleur, Lianne, Lisa, Marte, Mila, Sophie, Thijn, Twan en Zara!
IMG 20150621 WA0081

Slaap lekker en tot volgend jaar!

Ps. Alle foto’s zijn te bekijken in het fotoalbum van de website.