Zaterdag 5 september  fungeerde Cialfo als gastheer voor de 3e medaillewedstrijd voor de junioren  (12 t/m 19 jaar) in de regio IJsseldelta.  Enkele honderden atleten vertegenwoordigden 9 verenigingen.  
De junioren verschenen aan de start voor enkele technische onderdelen en 2 looponderdelen. Ondanks dat  de wedstrijd door enkele harde regenbuien was stilgelegd  kon  de wedstrijdorganisatiecommissie (woc) van Cialfo terugzien op een goed verlopen  wedstrijd. De prima samenwerking tussen jury en vrijwilligers  zorgde ervoor dat ook het allerlaatste onderdeel keurig op tijd kon worden afgewerkt. 

Het was een prima actie van de Cialfo vrijwilligers om vroeg in de ochtend een groot aantal partytenten bij de technische onderdelen te plaatsen.  De administratie van de jury kon daardoor ongehinderd en nauwgezet afgewerkt worden.  En zoals meestal bij regenachtig weer werd ook de kantinebezetting uitgedaagd de drukte binnen van goede service te voorzien.   

Een tiental Cialfo junioren trad ook in het strijdperk van de kunststofbaan op sportpark  De Wachtelenberg. 
Opvallende prestaties werden in de categorie Meisjes D  geleverd door Desi van Emmerik die 3e werd op de 60m sprint in 8.92s.  In de Jongens C klasse  werd Rick Stegeman met 12.50s  1e op de 100m sprint.  Een spannende strijd was er in deze categorie op de 800 meter voor Cialfo atleet Timo Haak.  Die strijd werd tot op de finishlijn uitgevochten.  Met zijn eindtijd van 2.33.93 kwam Timo 2/100 van een seconde tekort voor de 1e plaats.  Alle uitslagen zijn op deze site na te lezen.

20150905 143543