Eindelijk was het dan zover, de Open Noord Nederlandse Indoor Kampioenschappen Atletiek in Groningen werden gehouden, Iets waar veel pupillen naar hadden uitgekeken. 's Morgens half acht vertrokken naar Groningen met twee uitgelaten pupillen, Eva van der Hulst en Ella Bartelds.
Daar aangekomen waren Tessa Harmsen en Jan Peter Loman ook al gearriveerd bij de Martini Plaza.
Gelukkig was Christel al aanwezig om de kinderen op te vangen, jammer genoeg was Sabrina ziek en stond Christel er alleen voor, maar dit werd gelukkig goed opgevangen door alle meegekomen ouders.Wij als ouders moesten zelfs entree betalen om naar je eigen kind te komen kijken.
Het was wel indrukwekkend, 3 grote hallen met een rondbaan, verspringbakken, hoogspringkussens, kogelstoten en een sprintbaan, en veel, heel veel atleten.
Om half tien begonnen Tessa, Eva, Jan Peter en Ella met hun onderdelen, verspringen, 40 meter sprint, kogelstoten en voor Eva Tessa en Jan Peter de 1000 meter en voor Ella de 600 meter, die zelfs als 3e eindigde en bij de huldiging op het podium de bronzen medaille kreeg omgehangen.
Ondertussen waren Floris Timmer, Louis Wibier, Lisa van Beek en Liset van der Hulst gearriveerd voor hun onderdelen die na de middag zouden starten, voor hun waren de onderdelen 60 meter sprint, verspringen, kogelstoten en 1000 meter.
Hierop werd door alle pupillen zeer goed gepresteerd. er werden zelfs diverse clubrecords verbroken. Goed gedaan.
Maar wat nog belangrijker was, dit werd gedaan met heel veel plezier, iederen werd aangemoedigd, fantastisch om dit te zien.
Moe maar voldaan was iedereen rond half zes 's avonds weer huiswaards gekeerd.
Zo eindigde een enerverend dagje groningen.