Pupillen Athletics Champs, 2-7-2016 Harderwijk

2 juli was het alweer tijd voor de laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Dit keer was het weer een Athletics Champs, in Harderwijk. Er deden 16 enthousiaste A-, B-, C- en minipupillen mee. Net zoals de vorige Athletics Champs hadden de B-, C- en minipupillen een eigen Cialfo team en zaten de A-pupillen in een gemixt team met een andere vereniging.

De A-pupillen hadden natuurlijk als eerste de teamestafette en daarnaast hadden ze nog vortex, 60 meter horden, kogel, hoog, polsver en als afsluiting de 6 minutenloop.

Ethan heeft wel 5.80 meter gestoten bij kogel en Rens heeft bij polsver 3.80 meter gesprongen: allebei een nieuw pr!

Voor de B-, C- en minipupillen was er uiteraard ook de teamestafette en vervolgens hadden zij vortex, hurkhoog, slingeren, 40 meter horden, 40 meter sprint en tenslotte de 4 minutenloop.

Op de 40 meter liep Teine heel hard naar een tijd van 7,3 seconden en Anouk heeft de fietsband 11 meter ver geslingerd: een pr!

Alle andere pupillen hebben het ook super goed gedaan en er zijn weer heel veel pr’s verbroken!

De beachvlag en de partytent waren natuurlijk ook weer mee en vooral de partytent kwam erg goed van pas want daar konden we lekker onder schuilen. We hebben namelijk een paar flinke buien op ons hoofd gehad. Gelukkig scheen tussen de regen door wel de zon en was het verder ook heerlijk weer!

Kortom, een sportieve, gezellige en zeker geslaagde dag in Harderwijk!

20160702Champs