Pupillen Athletics Champs, 18-6-2016 Kampen

Zaterdag 18 juni was er voor de pupillen weer een Athletic Champs, dit keer in Kampen. Er deden 16 pupillen mee! Voor de B-, C- en minipupillen was er een cialfo team en bij de A-pupillen was er samen met av NOP een team.
De dag begon voor alle teams met een teamestafette. Vervolgens hadden de B-, C- en minipupillen hoogspringen, balstoten, horden, verspringen, vortexwerpen en 4 minuten lang meters maken. De A-pupillen hadden wat andere onderdelen en moesten discuswerpen, verspringen, vortexwerpen, horden, sprint en 6 minuten lang meters maken.
Beide een vol programma dus! Maar hierdoor was er weinig wachttijd, veel actie en een sportieve dag, precies wat het doel is van de Athletic Champs.
Ook zijn er weer flink wat pr’s verbroken! Zo hebben Rens en Ethan beide heel ver gegooid bij vortexwerpen: Rens 23,50 meter en Ethan 25 meter. De andere A-pupillen hebben ook allemaal een pr verbroken, knap hoor! Bij de B-, C- en minipupillen heeft ook iedereen een pr! Zo heeft Anouk bij hoogspringen wel 1,00 meter gesprongen, Siem bij verspringen 2,90 meter gesprongen en Dennis bij meters maken 1000 meter gelopen! Super goed gedaan allemaal!
We hadden ook veel geluk met het weer! Af en toe wat zon en net toen we weggingen, begon het pas te regenen.
Kortom, het was een hele geslaagde ochtend en we hebben al veel zin in de volgende Athletic Champs op 2 juli!

20160619 Champs