Pupillen 4e medaillewedstrijd 17 september 2016 Heerde

Zaterdag 17 september 2016 was de allerlaatste medaillewedstrijd alweer van dit seizoen en ook de
pupillen van Cialfo waren er weer bij. Met een hele grote groep van 21 pupillen en 6 trainers kwamen wij aan bij de atletiekbaan van De Gemzen, waar de wedstrijd georganiseerd werd. Voordat we gingen inlopen hebben we de hele baan nog even laten weten dat Dennis Alberts vandaag jarig was, want we hebben natuurlijk nog heel hard voor hem gezongen!

Om half 10 begon de wedstrijd en een grote groep van onze pupillen mochten al direct aan de start. De verschillende pupillen werden begeleid door de trainers, die zo nu en daar aanwijzingen en natuurlijk complimenten gaven. En complimenten waren vandaag wel zeker nodig, want iedereen heeft vandaag een PR behaald en in totaal hebben we vandaag met z’n allen bij elkaar wel 49 PR’s verbroken. Dat is natuurlijk een groot applaus waard!!

Zo hebben de A-pupillen Rens Konijnenberg, Ethan Martin, Sander Wiggerink en Eline ten Grotenhuis allemaal 2 mooie PR’s binnen gesleept. Ook A-pupil Vera heeft een mooie PR behaalt op kogelstoten. Dan hebben we ook nog de twee B-pupillen, waar Dennis 1 PR heeft gelopen en Fiona er 2 bij elkaar heeft gesprokkeld.

Teine Bonnema, Siem Beijerman, Anouk Heere, Merel Vorstman en Marte Rozeboom, de C-pupillen van Cialfo, hebben allemaal 3 PR’s gelopen/gesprongen/geworpen vandaag! Goed gedaan hoor meiden. Ook C-pupillen Axel Konijnenberg en Senna Brummel hebben 2 PR’s behaald en Evi Vosselman heeft 1 PR gelopen!

De mini-pupillen van Cialfo hebben ook goed gepresteerd. Wytse Idema, Jara Beijerman, Mirthe Elfrink en Pleun Vorstman hebben heel goed hun best gedaan vandaag en dat is te zien in het resultaat. Zij hebben allemaal 3 PR’s bemachtigd! De C-pupillen Jenneke en Catrijn Heere hebben allebei 2 PR’s op dezelfde onderdelen behaald.

Het was een hele leuke laatste wedstrijd van dit seizoen, waar dus een heleboel PR’s verbroken zijn! Volgende week is er de clubkampioenschappen bij Cialfo en hopen natuurlijk dat jullie er volgende week ook allemaal bij zijn en dat er weer een heleboel PR’s verbroken worden! Bedankt voor jullie enthousiasme en tot volgende week!

20160917Heerde