Pupillen 3e medaillewedstrijd 4 juni 2016 Meppel

4 juni was een warme, gezellige, 3e medaillewedstrijd in Meppel. We vertrokken al vroeg met 10 enthousiaste mini, C en B pupillen. Anouk, Jenneke, Catrijn, Mirthe, Jara, Siem, Axel, Teine, Wytse en Dennis. Helaas moest Senna op het laatst afzeggen. Elke categorie heeft 4 onderdelen gedaan zoals 40m sprint of 40m hordenlopen, balstoten of balwerpen, hoogspringen of verspringen, 600 of 1000 meter lopen. Om 9.30 uur begon de wedstrijd.

Cialfo had een mooi plekje met partytent langs de kant van de atletiekbaan. Hier kon iedereen even uitrusten, de schaduw opzoeken en ook de andere atleetjes aanmoedigen. Er werden diverse pr’s verbroken. De uitslagen staan elders op de website, maar een paar leuke resultaten waren zeker voor Jenneke: 0,85 m hoog en werd 2e in totaal van de meisjes minipupillen. Siem sprong een pr van 1,05m, Axel stootte de bal naar 4.02m en Teine liep een snelle 600m.

Wytse sprong een pr hoog (0,95m) en werd 1e in totaal van jongens minipupillen. Trots natuurlijk op alle pupillen die zo goed hun beste deden in deze warmte.

En wat leuk dat onze allerjongste minipupillen al zo enthousiast zijn over de wedstrijden..dat belooft wat voor de toekomst.

In de middag deden 3 A-pupillen mee. Sander, Ethan en Rens moesten presteren in de hete zon, maar dat ging prima.

Rens sprong een pr met hoogspringen (1.25m) en ook Sander en Ethan sprongen heel goed (1.00m). Ethan gooide de kogel het verst van hen en wel naar 4,83m.