Groot succes Athletic SchoolChamps bij Cialfo

Rond de 100 leerlingen van de basisscholen hebben een fantastische atletiekmiddag beleefd op en rond de kunststofbaan van Cialfo.  Voor de sporthappening op deze woensdagmiddag van de 5e oktober had de organisatie zich goed voorbereid. De flyers, de gastlessen op school van de Cialfo coaches en de samenwerking met de buurtsportcoaches  droegen o.a. bij aan het hoge aantal aanmeldingen.   En vul dat dan aan met de  mooie inzet van jury en teambegeleiders, de prima weersomstandigheden én de enthousiaste  ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders op het goed bevolkte terras:  het feest was compleet!

In een compact programma deden de kinderen  aan 6 onderdelen mee: verspringen, hoogspringen, vortex werpen en 40m sprint, aangevuld met 2 estafette vormen.  Alle kinderen kregen na afloop een mooi diploma mee met daarop de prestaties én een Cialfo bidon .   Tijdens een korte pauze werd door B junior Léon Mak uit Heerde,  5 voudig  Nederlands Kampioen, een demonstratie “hordenlopen” gegeven.

20161005SchoolChamps Van de sportmiddag zijn diverse foto’s gemaakt. Klik hier voor de foto’s van Janny Thomas van basisschool De Sprenge uit Vaassen.  En klik hier voor de opnamen van Cialfo.