Desi van Emmerik 1e op C/D Medaillewedstrijd 3-9-2016

Op haar thuisbasis van Cialfo is Desi van Emmerik  (C1e jaars) in de meerkamp van de  C/D medaillewedstrijden  op de eerste plek geëindigd.  Desi scoorde op de 4  onderdelen  een totaal van  2017 punten. Dankzij haar sterke 600 meter die ze van kop af won bleef ze Susan Plat van PEC  in de eindrangschikking net voor. De 4 onderdelen bestonden uit een 80 meter sprint,  discuswerpen, hoogspringen en 600 meter. Zus Emma van Emmerik werd 7e op de eindlijst. In deze C1  categorie werden  Marieke Maasland en Femke Zweekhorst  resp 18e en 19e,  Maaike beumer werd 25e en  Annemijn Witteveen  29e.

In de categorie Jongen D 2e jaars eindigde Geert vd Hulst op de 8e plek. Bij de D jongens 1e jaars  was het spannend bij de meerkamp van de broers Jim en Sam van Emmerik. Met slechts 4 punten verschil werd Jim 8e ( 1260 punten) en Sam 10e (1256 punten).  Lude Lomand eindigde in deze categorie op de 26e plek.

Kijk voor alle uitslagen op :  https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/7289/55012/

De WOC van Cialfo kon tevreden terugkijken op de organisatie van de wedstrijd.  Alleen moest het secretariaat bij aanvang van de wedstrijd nog sleutelen aan enkele serie indelingen.  Hoewel de deadline van de  inschrijving al een week was gepasseerd bleken er toch weer na inschrijvingen te zijn binnengekomen. Officieel kun je die afwijzen maar dat  is dan wel sneu voor de atleetjes die zich wel tijdig bij hun vereniging hadden aangemeld. Voor het overige liep alles perfect , ondersteund door een heerlijk zonnetje en een milde rugwind op de sprintnummers. Wat wil je nog meer?

Dank aan alle vrijwilligers die de ruim 200 atleetjes weer een prettige wedstrijddag hebben bezorgd!