Cross Herinneringen

YES, dinsdag 22 maart was het eindelijk zover! De herinneringen van de cross werden uitgereikt. We hebben ons allemaal verzameld op de baan rondom het podium. Elijanne begon met vertellen over de cross. Het waren 4 wedstrijden allemaal in onze  regio. Iedereen die 3 wedstrijden inclusief de laatste wedstrijd heeft mee gedaan, zal een herinnering krijgen. Ella stond ernaast met een heel dienblad vol mooie herinneringen. Whauw, dat zag er wel heel gaaf uit zeg!
We begonnen bij de A pupillen. Dat waren Eline, Oscar, Sander, Ethan en Rens. Elijanne vertelde ons dat Rens in het totaal klassement ook nog als 3e geëindigd was, knap hoor!
Bij de B pupillen waren Fiona, Ruben en Dennis die een mooie herinnering kregen. 
Als laatste groep waren het de C pupillen, best wel knap hoor als je nog zo jong bent en dan al ruim 1km door het bos rennen. Dit waren Marte, Evi en Anouk bij de meiden. Ook hierbij was een podiumplaats behaald, dit keer door Anouk. Zij was in het totaal klassement 1e geworden, ontzettend knap zeg! Axel was de enige Cialfo C pupil die alle 4 cross wedstrijden mee heeft gedaan en kreeg dus ook een leuke herinnering. We kregen veel applaus van alle kinderen en ouders die langs de baan stonden. Uiteindelijk hebben we een groepsfoto gemaakt en daarna zijn we met onze training begonnen.

Wij als pupillentrainers kijken uit naar het buitenseizoen! En wensen jullie allemaal heel veel sport plezier!

20160326crossuitreiking