Oliebollenactie 2014

Weer Professionele Oliebollen en Appelbeignets bij Cialfo !

Wat is een atletiekvereniging zonder atletiekmaterialen? Ook bij Cialfo hebben we er vele in gebruik. Eén specifieke categorie is er echter heel slecht aan toe: de horden! Deze moeten nodig worden opgeknapt, gerenoveerd dan wel vervangen worden. Hier is uiteraard geld mee gemoeid, daarom is de opbrengst van de oliebollenactie van dit jaar hiervoor bestemd.

Vlak voor de jaarwisseling, op dinsdag 30 december 2014, bakt bakker Marcel Commandeur in zijn eigen bakkerij heerlijke oliebollen en appelbeignets voor Cialfo. Om de kwaliteit van de oliebollen en appelbeignets te waarborgen, worden ze verpakt in doosjes, voorzien van een Cialfo etiket, warm-houd-tips en kaneelsuiker. De oliebollen en appelbeignets worden in de bakkerij ingepakt door Cialfo vrijwilligers. Daarna vervoeren we de bollen en beignets naar ons clubhuis. Daar kunnen ze net als vorig jaar worden opgehaald en afgerekend, diezelfde 30e december tussen 10.00 en 13.00 uur.

Laten we er met zijn allen een spetterende verkoop van maken!

Wij, als oliebollencommissie, zijn er van overtuigd dat we binnen Cialfo heel veel verkooptalenten hebben. Wanneer elk lid zijn best doet om 5 doosjes te verkopen dan verkopen we al gauw 1500 doosjes x €7,50 – onkosten = tel maar uit! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de omzet van de overheerlijke appelbeignets.

Bestellijsten online & op papier

De oliebollencommissie zal in december aan alle leden bestellijsten verstrekken (via de e-mail en trainers) en ook zullen deze bestellijsten in het clubhuis komen te liggen. Daarop kun je aangeven hoeveel doosjes je wilt bestellen met oliebollen (met of zonder rozijnen) en/of appelbeignets voor je zelf, familie en buren / bekenden. Ben je de bestellijst kwijt, klik dan hier en vul hem in. Een derde manier is om een mailtje te sturen naar oliebol@avcialfo.nl en daarin vermelden wat je wilt bestellen + naam + adres + telefoonnummer. De bestellijsten moeten uiterlijk 29december 2014 binnen zijn.

We zijn er in geslaagd de prijzen ongewijzigd te houden, dus de oliebollen (met of zonder rozijnen) kosten € 7,50 per doosje van 10 stuks, de appelbeignets kosten € 5,- per zak van 4 stuks


Bestel je 20 doosjes of meer…dan wordt binnen de gemeente Epe de hele bestelling in een keer bij je thuis bezorgd. Zelf kun je dan vanuit huis je bestelling gaan bezorgen.

Wil je meehelpen om onze oliebollenactie zoveel mogelijk onder aandacht van de bewoners van Epe en omgeving te brengen, meld je dan aan bij Adri Nederlof (oliebol@avcialfo.nl).

We zoeken nog mensen die deel willen uitmaken van de oliebollencommissie, aarzel dan niet je enthousiasme aan ons kenbaar te maken!

Samen kunnen we gaan voor een recordomzet met een indrukwekkend gevolg: de horden weer als nieuw!

De oliebollencommissie 2014 (oliebol@avcialfo.nl)

Wilma Volgenant, Annet van Egteren, Roy van den Broeke, Yvonne van den Broeke, Adri Nederlof, Jan Baack, Dorothé Ligtenberg