Vacature looptrainer MILA-groep

     
 

Vacature looptrainer MILA-groep

 

Ga jij aan de slag als looptrainer bij onze atletiekvereniging?
Bij AV Cialfo willen we voor elke groep aangename, leerzame en kwalitatief goede trainingen aanbieden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze atletengroep (m/v) gericht op de midden- en lange afstand.


 
Functieomschrijving
Als trainer ben je verantwoordelijk voor een uitnodigend, positief en veilig trainingsklimaat.
Je stelt de jaarplanning op voor de trainingen (gehele groep en, waar gewenst, maatwerk) en begeleidt individuele atleten naar midden- of lange baan / wegwedstrijden.
Je houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de atletiektraining (trainingsleer, loopscholing e.d.).

Wij vragen
Enthousiasme om de atleten te motiveren en hen te begeleiden bij hun doelen.
Een (ervaren) trainer die de opleiding basisbaanatletiek (niveau 3) heeft gevolgd, wil doorgroeien naar niveau 4, of al op dit niveau functioneert.
Ervaring als trainer van een wedstrijdgroep is een pré.

Wij bieden
Een passende trainersvergoeding waarbij rekening wordt gehouden met opleidingsniveau en ervaring.
Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen.
Een mooie accommodatie en een gemotiveerde groep om te begeleiden
Trainerskleding, voor herkenbaarheid binnen en buiten de atletiekbaan.
De trainingen op de baan zijn op dinsdag en donderdag om 18.45 – 20.15 uur.

Meer informatie, sollicitatie
Voor vragen en sollicitatie kun je je wenden tot de voorzitter van de sportcommissie, Marian Koolhaas, tel: 0653290751, mail: sportcommissie@avcialfo.nl. Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 1 september a.s.. Gesprekken zullen in de weken daarna plaatsvinden.

 
     

Vrijwilliger van het jaar

Ieder jaar vragen we aan de commissies/werkgroepen wie er in aanmerking komt om de vrijwilliger van het jaar te worden. Leden van de vereniging kunnen ook een lid voordragen via de commissie/werkgroep waartoe betreffende vrijwilliger behoort.

De voordrachten worden daarna voorgelegd aan de commissie VVHJ. Sinds vorig jaar bestaat de commissie uit eerder gekozen vrijwilligers van het jaar.

De volgende criteria spelen een rol bij de uiteindelijke keuze.
1.       De toekenning ‘VVHJ’ geschiedt aan een persoon, geen groep.
2.       Toekenning aan een zittend bestuurslid is onmogelijk.
3.       De persoon is langdurig als vrijwilliger binnen de vereniging actief.
4.       De beoogde vrijwilliger behoeft geen lid van de vereniging te zijn.
5.       De kandidaat is stimulerend voor anderen binnen de vereniging.
6.       Hij/zij heeft oog voor het reilen en zeilen binnen de vereniging.
7.       De activiteiten van de kandidaat hebben rendement voor de vereniging.

In september komt de commissie VVHJ bij elkaar om de vrijwilliger van het jaar aan te wijzen. De commissie VVHJ doet natuurlijk geen mededelingen over de voorgedragen personen.
Kandidaten voor de vrijwilliger van het jaar kunnen uiterlijk 1 september worden aangemeld bij de voorzitster van de vrijwilligerscommissie Dorothé Ligtenberg vrijwilligers@avcialfo.nl. Zij roept de commissie bijeen. De keuze wordt op de clubdag – dit jaar op 29 september - bekend gemaakt. Voor verdere informatie: secretaris@avcialfo.nl

Rabo Clubkas actie 2018

20180518rabo

De Rabo Clubkas actie 2018 brengt 757 euro op voor Cialfo's  verenigingskas.
Dank aan allen die stemden op onze vereniging.
Het bestuur.

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar weer deze prachtige actie van de Rabobank Noord Veluwe, voor Cialfo bracht deze actie vorig jaar € 697.50 (93 stemmen) op. Ieder lid van de Rabobank Noord Veluwe kan twee stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete club. Om dit jaar te mogen stemmen dient men wel voor  1 maart 2018 lid te zijn van de Rabobank Noord Veluwe, info over dit lidmaatschap kunt u vinden op: www.rabobank.nl/noordveluwe
Uiterlijk 16 maart 2018 ontvangen leden van de Rabobank Noord Veluwe een uitnodigingsbrief waarin de Rabobank Clubkas Campagne en het stemmen wordt uitgelegd, de leden kunnen stemmen tot en met 9 april 2018. We roepen al onze leden op deze campagne te steunen, op Cialfo te stemmen en ook familie, vrienden en kennissen warm te maken voor deze campagne.

Kortingskaart 2018 ??

Voor 2018 is het onzeker of er nog een kortingskaart komt. De huidige organisatoren stoppen ermee, ondanks de vele verzoeken voor nieuwe vrijwilligers heeft er zich niemand aangemeld. Wilt u als Cialfo-leden deze actie in stand houden dan moeten enkele leden zich alsnog aanmelden en bereid zijn deze actie voor 2018 en volgende jaren te organiseren. De huidige organisatoren zullen u wegwijs maken in de organisatie van de actie.  Voor de clubkas levert deze actie al gauw € 1000 of meer op. U kunt zich opgeven bij:
Saskia Schutte, tel.0578-631619 of Jan Baack, tel. 0578-614720